Födda 17 oktober 2020

      Valparna är leveransklara tidigast 12 december då de är 8 veckor 

  Hos oss föds valparna i sovrummet och är där de första veckorna med sin mor i lugn och ro. Sen flyttar de in i köket så att de ska vänja sig vid allt som förekommer i ett hem. Om vädret tillåter får de vid 6-veckorsåldern komma ut och bekanta sig med andra djur och människor och upptäcka den "yttre världen" med allt vad det innebär:-)

28 november blev valparna sex veckor. Då tog vi de här bilderna...

Merry Cocktails Kindred Spirit - den enda hanen

 

Merry Cocktails Keep On - lila tik

 

Merry Cocktails Kiss Me Quick - röd tik

 

Merry Cocktails Key To Love- turkos tik

 

Merry Cocktails Kind Hearted - rosa tik

 

Merry Cocktails Killing Me Softly - gul tik

Att vi uppfödare vill ta sådana här bilder är inte bara för att våra valpköpare ska få se dem, utan det är även för att vi vill granska detaljer och känna hur balanerat de står. Vad föräldrarna har nedärvt är också viktigt att veta.

Är mycket nöjd med Freys första valpkull. De är välbalanserade och står bra själva, korta och kompakta, kraftiga benstommar, breda lår, välvinklad och lång överarm, fint förbröst och topline??
Precis som Evitas förra kull med halvbrodern till Frey, Wille. så har de lite vitt på huvud och nacke. Men på dem roanade det igen sig med tiden och Keats och Madde har inget vitt alls nu. Så vi får se hur det blir med de här småttingarna. Valpköparna och vi tycker det är bara gulligt! ??

   

           

Tillbaka