Hundholmen

"På Valborgsmässoaftons förmiddag inledde H.M. Konungen sin födelsedag med invigning av den nya paviljongen på Ormholmen i Drottningholmsparken. Samtidigt tillkännagav han att holmen fr.o.m. nu heter Hundholmen.
Hussar och mattar bjöds på kaffe och hembakta kanelbullar och för de fyrbenta fanns en stor godisskål.
Hektor (MC Bonfire) fick på dagen efter sin sjumånadersdag hälsa på kungliga hundar.
Premiär för Hektor på Hundholmen. Kom att tänka på Michael Jacksons "Black or White" när jag såg hundar av alla möjliga raser, storlekar och färger leka tillsammans."

Kungen och drottningen ser nöjda ut! :-) De är ju en hundälskande familj som själva haft cocker tillbaka i tiden!

Hektor 7 månader, som i stamtavlan heter det för dagen passande namnet, Merry Cocktails Bonfire, hälsar på den kungliga hunden som är en bayersk viltspårhund.

Kungen ser nöjd ut! .... Tänker på programmet när han intervjuades inför sin födelsedag i Drottningholmsparken och den där hunden, bayersk viltpårhund var lös och kom inte på inkallning. Då sa kungen "jävla hund" då sa Claes Elfsberg som intervjuade "får man svära i TV". Då sa kungen "ja när man har hund så får man det"!!


"Någon i Stockholmstrakten som är intresserad av gemensam cocker-promenad i den vårfagra Drottningholmsparken?"

I överenskommelse med familjen som citeras och bor vid Drottningholm annonserade vi evenemanget i våra facebookgrupper, Merry Cocktails glada cockrar resp Merry Cocktails valpar fr o m 2018, där de flesta av våra valpköpare är med. Även fastän det denna gång var kort varsel så kom det ett gäng med fikakorg!

(OBS! att våra två facebookgrupper är bara till för de som redan har valp från oss och INTE de som är intresserade av att få det!)

Två cockrar dristade sig till att ta ett bad, en fick cocker-fnatt och kaffet smakade gott. Sammanfattningsvis en lyckad tillställning, så det blir repris.

Vi tackar för detta trevliga initiativ och ser fram emot nästa gång!

 

 

 

 

Tillbaka