Merry Cocktailīs Will To Please

2001-02-15 - 2008-08-05

"Gossie"

HD A och ögon ua.

Cert-, R-CACIB- och CK-meriterad

 

Gossie – Merry Cocktails Will To Please – gör skäl för sina båda namn! Hon är precis som sina föräldrar en underbar, glad och frimodig hund som tror alla om gott. Hon tar fram de varmaste känslorna hos oss människor som bara en cocker med rastypiskt temperament kan göra.

Mitt hjärta blöder.....Våren -08 visar det sig att Gossie har tarmcancer. Hon opereras men prognosen är dålig. Hon blir allt sämre och i augusti får hon somna in.....

Tack Ing-Britt och Bosse för den kärlek och omvårdnad hon fick av er under sin sista tid...

.....och tack kära Gossie för allt du gav.....du och ditt goda väsen lever vidare i dina barn, barnbarn, barnbarnsbarn............

Regnbågsbron

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder himlen och jorden.När husdjur dör, kommer de till en plats bortom Regnbågsbron.Där finns kullar och dalar med mjukt gräs där våra vänner leker tillsammans hela dagarna.Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat, härliga träd för fåglarna att vara i och solsken som håller dem varma.De gamla och sjuka djuren blir unga och friska igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran.Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.Sen korsar ni Regnbågsbrron tillsammans för att aldrig mer skiljas.

Författare okänd

20/4-03: Lilla Stockholm, int. Handler: Jeanette Carlsson. Domare: Hans Rosenberg.

"Feminin tilltalande helhet. Vackert huvud och uttryck. Bra hals och front. Välkroppad. Utmärkt bakparti. Utnyttjar sina anatomiska förtjänster till fullo i rörelse. Utmärkt temperament."

CK, cert, R-CACIB, 3:a BT

 

 

e. SU(u)CH Manacas Yours Sincerely  u.Merry Cocktailīs Bisse

Int FinUCh Northworth Madmansīs Return

GB Sh Ch NUCh Spinneyhill Sadler

 

Int Fin Spa DkUCh Northworth Vulgar Taste

NUCh Manacaīs Dancin' With The Blues NUCh Travis Go For The Gusto
Manacaīs Born to Rise And Shine
Travis Tattoo

Lochdene Copperkettle

 

Travis Lunar Lady
Stricklers Kayenne Bomway Norwegian Toursist
Stricklers Indira
 

Tillbaka