Föregående kullar

De senaste valpkullarna

2022

12 februari föddes Fionas och Vikings valpar - två röda tikar och en svart tik!

Individuella bilder när valparna är 7 veckor!

Individuella bilder när valparna är 5 veckor!

 

De senaste valpkullarna

2021

29 oktober föddes Cornelius och Evitas valpar!

Individuella bilder med stamtavlenamn!

 

11 september föddes Freys och Pippis valpar!

En hane och två tikar

 

19 juni föddes Alex och Brittas valpar!

3 hanar och 4 tikar i färgerna orange roan, rödvit, blue roan och svartvit

Individuella bilder!

 

3 maj föddes Frey- och Signevalparna

Tre kraftiga valpar, en hane och två tikar

 

På bilden är valparna tre dagar

10 februari födde Pippi sex valpar!

2 röda tikar, 1 röd hane, 1 orange roan hane, 2 rödvita tikar.

31 mars blev valparna 7 veckor och då tog vi individuella bilder!

 

De senaste valpkullarna

2020

17 oktober föddes Evitas och Freys valpar!

Fem tikar och en hane - alla röda och pigga!

När valparna blev 7 veckor tog vi individuella bilder igen!

Individuella bilder med stamtavlenamnen när valparna är 6 veckor.

 

30 augusti föddes Jill och Mio-dottern Sessan!

Överraskningsvalpen som föddes trots negativt dräktighetstest!

 

25 augusti föddes Alex och Camillas valpar!

Tre hanar, en orange roan och två blue roan

6 oktober blev valparna 6 veckor och då tog vi individuella bilder!

 

7 april föddes Evitas och Willes valpar

En tik och två hanar. Alla röda.

 

25 mars föddes Lilis och Mios fem söner!

Fyra är black and tan och en är röd.

Här är de två dagar unga! Mätta och belåtna!

20 maj blev valparna 8 veckor och då tog vi individuella bilder!

Nyfödda två stora killar, som vägde 400 gram

19 februari 2020 föddes Charlies och Camillas valpar!

Signes och Willes valpar har kommit 12 januari 2020!

Nya filmer när valparna är 7 veckor!

 

 

De senaste valpkullarna

2019

15 december 2019 föddes Brittas och Charlies nio valpar!

Några nya bilder och video när valparna är 7 och 8 veckor!

 

Valpkull 1!

Individuella bilder på Fionas och Rex valpar när de är 7 veckor!

Valpkull 2!

Individuella bilder på Jills och Mios valpar!!

Valpkull 3!

Individuella bilder på Brittas och Charlies valpar!

(Charlie är bror med Chilli och det är Ella och Rex som är deras föräldrar)

Valpkull 4!

Individuella bilder på Chillis och Mios valpar!

(valpkull 3 och 4 är alltså kusiner:-)

Bilder på kullarna under den gångna veckan finns här!

(Bilderna uppdaterade månd 19 aug)

Blogg om sommarens valpkullar:

Måndag 19 augusti: Idag flyttade den sista av Chillis tikvalpar. I slutet av veckan flyttar den ende hanen i den kullen. Det har varit en härlig tid med alla valpar och deras mödrar. De har gjort ett fint jobb så valparna har haft en fantastiskt fin uppväxt. De har kunnat vara ute mycket på dagarna då vädret inte varit alltför varmt i år.

Vi har förstås sparat några valpar också! Det är Ace, Affi, Fleur och Frey.

Efter sommaren planerar vi att ha valpträff för sommarens valpar!

Vi önskar alla ett fortsatt gott liv och avslutar nu denna blogg!

 

Måndag 5 augusti: Idag har vi varit och veterinärbesiktigat, vaccinerat och id-chippat Brittas och Chillis valpar. Alla friska och sunda. I morgon 6 aug blir Brittas valpar 8 veckor och börjar flytta till sina nya ägare. Chillis valpar blir 8 veckor på söndag den 11 aug och börjar då flytta till "eget boende" och få egna hussar och mattar. Igår tog vi individuella bilder på båda dessa kullar som kan ses här och här!

Onsdag 31 juli: Idag har vi fått tillbaka vårt fasta telefonnät! Hoppas det håller nu och inte fortsätter att strula som det gjort alltför länge! Så nu kan jag ringa utan att det bryts eller att ljudet försvinner. Vill ni i sommarens kullar prata eller fråga något så skicka först ett mail, så ringer jag upp. Vi har fortsatt prioritet på valpar och övriga hundar, så vi är inte ofta vid telefonen. Alla valpar, även Brittas och Chillis har nu vilande färsäkringar i Sveland som gäller 10 dagar efter leverans. Försäkringsombudet Irene Ellström kommer att kontakta er först via sms där ni meddelar er emailadress, så skickar hon info som ni kan läsa i lugn och ro. Hon är väldigt bra att prata med och förklara om ni tycker det är bättre!

Fredag 26 juli: Värmeböljan har slagit till, så de minsta valparna, Chillis, kan vi inte ta ut förrän det blivit svalare mot kvällen. Idag har vi putsat och badat dem, se bild! Under veckan har både Brittas och Chillis valpar haft besök av sina blivande ägare. Alla har eller har haft cocker och kan även trimma själva. Det är betryggande för oss att valparna kommer till hem som har erfarenhet av rasen - och älskar den liksom vi. Extra roligt att få besök av Lottie, 12 år, som är Adams och Bibbis dotter. De är två hundar som har betytt väldigt mycket för oss, särskilt när det gäller temperamentet är de i särklass. Dottern till Lotties ägare är nu sugen på en egen cocker. Så är det ofta att man "ärver" kärleken till rasen genom den erfarenhet man har i sin uppväxt. I den kommande veckan ska vi ta individuella bilder på Brittas och Chillis valpar! Vi fortsätter även att ta emot besök. Månd 5 aug har vi tid för veterinärbesiktning, vaccinering och id-chip. Tisd 6 aug blir Brittas valpar flygfärdiga och sönd 11 aug blir Chillis detsamma! Men vi har fortfarande några veckor kvar att njuta av dem!

Söndag 21 juli: Dagarna och veckorna går fort! Lika fort som valparna växer! Idag blir Chillis och Mios valpar 5 veckor! Fionas och Rex blir 11 veckor. På tisdag blir Jill och Mio-valparna 10 veckor. De flesta av de valparna har flyttat, men vi behåller några - och några ska hämtas senare. Brittas valpar blir 6 veckor på tisdag och just den kommande veckan och veckan därpå (v31 & 32) tar de emot besök.

Onsdag 10 juli: Nu är även Jill- och Mio-valparna veterinärbesiktigade, id-chippade och har vaccinerats. De är också på väg ut ur boet. Chilli- och Mio-valparna blev 3 veckor i söndags och Britta- Charlie-valparna blev 4 veckor igår. Tider för besök till de kullarna är inbokade v 30 - 31.

Chillis valpar 3 veckor har börjat med avvänjningen!

Måndag 8 juli: De som sedan tidigare har hund från oss har förtur på valp - detta sagt för att vi fått mail med besvikna kommentarer om att inte få köpa valp. Intresselistan går alltså inte i turordning så som väntelistor på sjukhus mm. Vi prioriterar våra uppfödarvänner och de vi redan känner som har eller har haft hund från oss. Ingenting är heller bestämt förrän vi träffas personligen vid den första valptitten då valparna är som yngst 5 veckor, men allra helst 6-7 veckor - och kommit överens om det. Är det då bestämt så säljer vi förstås inte valpen till någon annan. Som t ex MC Zowie (på bildsidan) har flera uppfödare både i Sverige och utomlands varit intresserade av. Men eftersom hon var tingad av familjen jag känner och har träffat sedan tidigare så är det förstås de som ska få köpa henne. Vi får massor med mailförfrågningar om valp som vi inte alltid hinner läsa och ännu mindre ringa upp och prata. Därför har vi för att spara tid som behövs bäst till att sköta valpar och övriga hundar i år - då valpkullarna föddes så ovanligt tätt - den här bloggen för att kommunicera med alla intressenter och om möjligt öka förståelsen för situationen! Hoppas alla förstår!

Torsdag 4 juli: Veckan ägnas åt leveranser av Fionas och Rex valpar och en hel del annat förstås.

I nästa vecka, v 28, på tisdagen ska vi veterinärbesiktiga, vaccinera och id-chippa Jill och Mio-valparna! Det är samma dag de blir 8 veckor. Sen meddelar jag när ni som ska ha valp ur den kullen kan komma och hämta valpen. Bra att ni meddelar mig önskemål om dag, som några har gjort!

Måndag 1 juli: Idag har vi varit till veterinären och besiktigat, vaccinerat och id-chippat Fionas och Rex valpar. Alla åtta var utan anmärkning och alla fem hanarna har sina båda testiklar. I morgon börjar valparna flyga ur boet! Tiden går alltför fort.....

Fredag 28 juni: Igår tog vi individuella bilder med stamtavlenamn på Fionas och Rex valpar som man kan se här!

Vi tog även individuella bilder på Jill och Mio-valparna, men vi har inte hunnit med att göra dem klara ännu! Nu spånar vi först på stamtavlenamnen för att skicka in registreringsanmälan till SKK! De valparna är ännu bara 6 veckor, så vi har mer tid på oss att klura på det.

Onsdag 26 juni: Måndagen den 1 juli har vi tid för veterinärbesiktning! Då är Fionas valpar 8 v + 1 dag. Vi kontaktar och kommer överens om dag och tid de kan börja flyga ur boet! Men skicka gärna önskemål per email!

Måndag 24 juni: Det var trevligt att träffa de blivande ägarna till Fionas och Jills valpar! Vi hör av oss i slutet av denna vecka, v 26, när det är klart med veterinärbesiktningen för att komma överens om eller bekräfta önskemålet om lämplig dag att hämta de små liven!

Under v 30 - 31 tar vi emot besök till Brittas och Chillis valpar. Ni som inte redan blivit kontaktade om det kommer vi att meddela dessförinnan för att boka in lämplig dag och tid!

Fredag 21 juni, midsommarafton: Hoppas alla har en härlig midsommarhelg! Väldigt roligt att så pass många kan komma i morgon och på söndag för att träffa valparna. Vi har ju inte riktigt hunnit med den delen så bra! Vi ses!

Välkomna!

Tisdag 18 juni: Idag blir Brittas sex valpar en vecka! Se bild nedan! Fionas åtta valpar blev sex veckor i söndags - se bildsidan! Jills sex valpar blir fem veckor idag - se bildsidan! Allt är bra med alla kullar!

Några valpbesök till Fionas valpkull som är den äldsta kullen är inbokade (men ännu inte alla). Den här veckan, v 25, midsommarveckan, kan vi ta emot flera besök till Fionas valpar (och i mån av tid även till Jills valpar) i slutet av veckan. Trots att det är midsommar tar vi emot bokade besök lördag 22 juni som är midsommardag från kl 16 - 20 och söndagen 23 juni samma tider. Därför ber jag er som har möjlighet att komma under midsommarhelgen att maila 91415@telia.com och meddela vilken tid som passar, så ringer jag upp eller mailar och vi kommer överens om lämplig tid mm!

I mitten av veckan därpå, v 26, kommer vi att ta individuella bilder med stamtavlenamn då dessa två valpkullar är registrerade i SKK. På söndagen i den veckan, 30 juni, blir Fionas valpar åtta veckor och har mölighet att flyga ur boet. Men det beror även på om vår veterinär har tid att veterinärbesiktiga, id-chippa och vaccinera dem denna vecka. Han har semester innevarande vecka men kommer i tjänst efter midsommar.

Britta med sina sex valpar som blev en vecka idag.

Det är fem tikar och en hane. De växer och frodas. Britta är erfaren och har mycket mjölk.

 

Söndag 16 juni: Idag har Chilli fått sina valpar! Tacksamt när det sker på dagtid, så fler i familjen är vakna och hjälper till med allt. Det blev fyra tikar och en hane som alla är stora och kraftiga, väger 350 g. Men de första 3-4 dygnen är alltid kritiska. Även fastän allt verkar normalt när de är nyfödda, kan det då visa sig att alla inte är livskraftiga. Därför brukar vi uppfödare inte vara så snabba med att uppdatera hemsidor utan vänta några dagar med det. Nu gör jag ett undantag. Hittills i år har alla i varja kull varit livskraftiga och inte heller någon dödfödd. Det är verkligen skönt. För det är vanligare än vad folk i allmänhet vet och tror och det tär på oss att uppleva. Det kan även tillstöta negativa saker senare under valpstadiet. Men det har vi varit förskonade från att uppleva. Vi uppfödare delar med oss av erfarenheter och upplevelser till varandra men utåt sett kan det verka som att allt är frid och fröjd . Nu glädjer vi oss åt att åter ha fått en valpkull där allt hittills verkar normalt och att de senare ska fortsätta att glädja sina blivande ägare...

Chilli har fått sina valpar med Mio!

Fredag 14 juni: Det har alltså fortsatt att inte gå enligt planerna, så som det ofta gör med levande varelser. Planeringen var att när telefonnätet skulle komma i funktion igen i mitten av v 24, fortsätta att kontakta valpintressenter för att planera in besök, så fick vi istället ta hand om Brittas valpning, samt att en tik från annan kennel kom hit för att paras med Mio. Allt har gått bra med parning och valpning. Se bild nedan! Vi fortsätter att ta tag i intresselistan och kontakta våra valpspekulanter när tid ges! Närmast på agendan är nu Chillis valpning som stundar samt ta hand om alla valpar och vuxna i första hand. Valparna är ju fortfarande inte mer än 4 v, 5 v resp 4 dagar ......Vi fortsätter att uppdatera bloggen med förhoppning om förståelse och tålamod. Ska även läsa mailen som inte blivit gjort under veckan.

Bilder på kullarna under den gångna veckan finns här!

Nu när vi äntligen kommit igång med intresselistan så fungerar det inte att ringa! Något har hänt med vår telefonledning! Mobilnätet har dålig täckning, så det fungerar inte heller. Därför kommer det att dröja ytterligare några dagar innan vi kan göra allt klart med valpintressenter tyvärr!

Vi håller på och betar av intresselistan, men har inte hunnit kontakta alla som vi tycker känns bra - så ännu finns det hopp! Eftersom vi väntar två valpkullar till i slutet av juni så kommer vi återigen att senare ta tag i intresselistan när de är födda och det är klart med de två äldre kullarna. Det är tillräckligt svårt att hålla ordning på alla intressenter till de nuvarande kullarna när det gäller färg, kön mm så vi vill ha allt klart med dem först innan vi "blandar in" de två väntade kullarna.

Britta har fått sina valpar med Charlie ! - Se "Valpkull 3"

11 juni tyckte Brittas valpar att det var dags att födas. Det är 5 tikar och en hane.

Allt är bra med båda kullarna!

Här har vi individuella bilder på Jills och Mios valpar när de är 3 veckor!

Rex och Fionas valpar började äta själva ett mål om dagen några dagar innan de blev 3 veckor. Sen flyttade de in i valphagen i köket.

Så har det gått en vecka till och Fionas och Rex valpar har blivit tre veckor. Avvänjningen har börjat så de började för några dagar sedan att äta ett mål valpfoder per dag och för övrigt diar de. Sen ökar man på så de får två mål per dag, tre mål, fyra mål osv....tills tiken sinat vid 5-6 veckors ålder. Då har de fått vassa tänder så mamman vill slippa.

Jill- och Mio-valparna har blivit två veckor och är hela tiden mätta och nöjda med att bara dia och sova. De har öppnat ögon och öron, men är inte alls intresserade av världen utanför ännu.

Rex och Fionas valpar har blivit två veckor och börjat tulta runt så smått de korta stunder de är vakna. Ögon och öron öppnades när de var 1,5 vecka. Mios och Jills valpar har blivit en vecka och bara äter och sover.Allt är så normalt det kan vara. För oss tvåbenta är det fortfarande mycket passning dag och natt, framför allt de första två veckorna. Kanske att det finns tid i nästa vecka att ta tag i intresselistan. För vår del är det inte bråttom, men förstår ju att alla som väntar på besked är ivriga att få veta. Men allt som gäller skötsel av valpar och de övriga hundarna kommer i första hand för oss.

Fionas och Rex kull är inte leveransklar förrän tidigast 30 juni då de är 8 veckor. Jills och Rex kull är leveransklar tidigast 9 juli då de är 8 veckor.

Rex och Fionas åtta valpar ........&....... Mios och Jills sex valpar

Det är sammanlagt 7 tikar och 7 hanar i färgerna röd, svart och black and tan

"Matte, är det ingen av mina tikar som börjat löpa ännu?" ....undrar Mio!

Jo, nu har du fått träffa din tjej Jill! :-) - och valpar föddes 14 maj!

Mio är morbror till de här valparna, eftersom han är bror med deras mor Mirja....

 

Våra hanar har valpar hos andra uppfödare också! Här är några av dem:

Merry Cocktails Keaton har valpar hos Big Green Valleys kennel, Coxicas kennel och Liljeblommans kennel!

På skärtorsdagen föddes Jayce och Happys valpar hos kennel Perchwater!

Alla svartvita!

I Italien har Jayce blivit pappa till sex underverk, tre tikar och tre hanar, alla rödvita som föräldrarna:

 

Valpkullar

2018

Nyfödda

29 september förddes Mirjas och Rex valpar

Starka och vitala redan från början med en födelsevikt på 300 gram

Tre tikar och fyra hanar

Individuella bilder på valparna när de är 7 veckor!

17 november blev Mirjas och Rex valpar 7 veckor!

Valparna får en extra dos av kärlek när de får besök!

 

Mirjas valpar är 8 veckor och har fått komma ut en stund!

 

Valparna har blivit 6 veckor. De har badat och fått garn i olika färger om halsen så vi ska veta vem som är vem och att det blir rättvist med gos och kel.

Senare ska vi ta individuella bilder också!

 

Mirjas och Rex valpar 5 veckor. De är så matfriska så de har fått en större valpbar nu! De äter valpfoder fyra gånger per dag.

När de var 3 veckor flyttade de ut från valplådan i sovrummet till en stor hage i köket, där de fortfarande är.

Mamma Mirja rör sig fritt och går in till dem lite då och då och ger dem en slurk att dia.

 

Charlies och Pippis valpar födda 16 maj 2018!

 

Charlies och Pippis valpar två veckor!

Valparna drygt tre veckor och har börjat äta själva!

Valparna har blivit fyra veckor!

27 juni blev valparna sex veckor!

Sista veckan med hela gänget! I slutet av veckan börjar Charlies och Pippis valpar att flytta till sina nya hem.

Dessförinnan ska vi ta individuella bilder med stamtavlenamn också!

Charlies och Pippis valpar är 7 veckor och Rex och Jills är 6 veckor - så de sistnämnda stannar några veckor till....

Individuella bilder med stamtavlenamn när valparna är åtta veckor!

Tacksam för alla goda vänner som hjälper till med det viktiga att gosa och kela :-)

Många behöver hjälpas åt med det för att räcka till alla valpar....

Rex och Jills valpar födda 26 maj 2018

 

Rex och Jills valpar två veckor!

Rex och Jills valpar tre veckor!

30 juni blev Rex och Jills valpar fem veckor!

Individuella bilder på valparna när de är 8 veckor!

Jayces och Evitas valpar födda 1 juni 2018

 

Jayces och Evitas valpar tre veckor!

6 juli blev Evitas och Jayces valpar 5 veckor!

13 juli blev Evitas och Jayces valpar 6 veckor!

20 juli blev Evitas och Jayces valpar 7 veckor!

Individuella bilder när valparna är 8 veckor!

Jill ochPippi-valparna tillsammans sommaren 2018

Trötta valpar efter en dag med bus och lek

 

 

9 februari föddes Charlies och Tessans valpar!

Valparna blev 7 veckor 30 mars!

 

2017

29 september föddes Pippis och Rex valpar!

 

4 maj föddes Irdas och Rios valpar!

 

8 april föddes Lovis och Rex valpar!

Individuella bilder med stamtavlenamn!

 

8 april föddes Sannas och Heros valpar!

Individuella bilder på valparna med stamtavlenamn!

 

12 mars 2017 föddes Brittas & Tiamos valpar

30 april blev Brittas och Tiamos valpar 7 veckor - några dagar därefter tog vi individuella bilder med stamtavlenamn!

 

Valpkullar födda 2016

4 december 2016 föddes Labans och Tessans 10 valpar!

Individuella bilder när valparna är 8 veckor!

 

9 november 2016 föddes Jills och Morays valpar!

Individuella bilder på valparna!

 

2 november 2016 föddes Linas och Morays valpar!

Individuella bilder på valparna!

 

På juldagen fick Jills och Linas valpkullar komma ut för första gången!

Tikarna blir alltid så uppspelta och leker mer med sina valpar när de får gott om utrymme!

Det är lite skilllnad på årets gröna jul jämfört med julen för två år sedan!

Här är Jill med sina valpar som är drygt 6 veckor:

Här är Lina med sina valpar som är drygt 7 veckor:

 

Pappa till Jills och Linas valpkullar är Moray, som är en glad och utåtriktad kille, mycket showig, vilket också syns på videon nedan från Cockerklubbens Club Show!

 

 

24 april 2016 föddes Goldas och Rex valpar!

12 juni blev Goldas och Rex valpar 7 veckor - då tog vi individuella bilder!

 

14 april 2016 föddes Brittas och Kings valpar!

Individuella bilder på Brittas och Kings valpar!

 

2015

19 december 2015 föddes Ellas och Rex valpar!

13 februari blev Ellas och Rex valpar 8 veckor!

Just den dagen tog vi individuella bilder!

 

18 juli 2015 föddes Labans och Tessans valpar!

Här har vi några filmer när valparna är 5 veckor!

Här har vi individuella bilder på valparna när de är 7 veckor!

 

28 maj 2015 föddes Lovis och Rex valpar!

Här kan man följa valparnas utveckling vid olika tidpunkter:

 

1 maj 2015 föddes Kinders och Ullas valpar!

Här kan man följa valparnas utveckling vid olika tidpunkter:

 

22 mars 2015 föddes Daffys och Phils valpar

19 april blev Daffys och Phils valpar 4 veckor!

Individuella bilder!

 

8 mars 2015 föddes Rex och Sannas valpar!

Individuella 8-veckorsbilder!

På bilden ovan är valparna 3 veckor

19 april blev Rex och Sannas valpar sex veckor!

När de var 5 veckor tog vi huvudbilder......

.....och när de var 8 veckor tog vi individuella bilder....

 

28 januari föddes Goldas och Phils valpar!

I slutet av sjunde veckan tog vi individuella bilder!

18 mars blev Goldas och Phils valpar 7 veckor!

I slutet av sjunde veckan tog vi individuella bilder!

 

2014

18 december föddes Irdas och Phils valpar!

I slutet av sjätte veckan tog vi individuella bilder!

- och det gjorde vi även när valparna blev 7 veckor!

29 januari blev Irdas och Phils valpar sex veckor!

I slutet av sjätte veckan tog vi individuella bilder!

- och det gjorde vi även när valparna blev 7 veckor!

 

31 augusti föddes Alfies och Marions valpar!

Individuella bilder på Alfies och Marions valpar sju veckor!

Individuella bilder när valparna är 6 veckor!

 

11 juni föddes Goldas och Phils valpar!

23 juli blev Goldas och Phils valpar sex veckor!

Individuella bilder!

Blandade bilder från den 6:e veckan!

6 augusti blev Goldas och Phils valpar 8 veckor!

 

20 mars föddes Mimmis och Robins valpar!

15 maj blev Mimmis och Robins valpar 8 veckor

Individuella bilder!

 

25 februari föddes Robins och Theas valpar!

Individuella 7-veckorsbilder på Robins och Theas valpar!

 

10 februari föddes Alfies och Sannas valpar!

Individuella bilder på Alfies och Sannas valpar!

 

9 februari föddes Phils och Winnies valpar!

Individuella bilder på Phils och Winnies valpar!

 

2013

31 december föddes Daffys och Morays valpar!

Individuella bider på Daffys och Morays valpar!

 

5 oktober föddes Ginas och Robins valpar!

Individuella 7-veckorsbilder!

 

29 juli föddes Robins och Ullas valpar!

Individuella bilder!

 

2 juni föddes Goldas och Robins valpar!

Individuella bilder på Goldas och Robins valpar!

 

5 maj föddes Irdas och Robins valpar! På bilden är de en vecka!

Individuella bilder på Irdas och Robins valpar när de är 6 veckor!

 

28 januari föddes Marions och Robins valpar!

Merry Cocktails Debonair & Merry Cocktails Charity

Individuella 7-veckorsbilder med stamtavlenamn!

 

2012

23 december föddes Mimmis och Robins valpar!

Merry Cocktails Innovation & Merry Cocktails Charity

Individuella bilder!

 

14 september föddes Jessies och Phils valpar!

Individuella 7-veckorsbilder!

 

17 juli föddes Millans och Teos valpar!

4 september blev valparna sju veckor och vi har tagit individuella bilder på dem!

 

3 maj föddes Marions och Ozzies valpar!

Individuella bilder

 

27 april föddes Ullas och Willes valpar!

Individuella bilder

 

Födda 15 april 2012

15 april föddes Honeys och Robins valpar!

 

Födda 1 mars 2012

1 mars föddes Teos och Wannas valpar!

Individuella bilder!

 

20 januari föddes Adams och Sussies valpar!!

Adams och Sussies valpar 8 veckor!

 

2011

3 september föddes Adams och Millans valpar!

Individuella 7-veckorsbilder!

 

6 augusti föddes Adams och Sussies valpar

Individuella 8-veckorsbilder

 

6 maj föddes Majkens och Robins 7 valpar!

Individuella bilder

 

Födda 14 april 2011

Winnie (Merry Cocktails Open Mind) & "Teo" (Merry Cocktails Victory)

Individuella bilder

 

10 april föddes Ebbas och Robins 9 valpar!

Individuella bilder!

 

8 april föddes Jessies och Paddys 4 valpar!

Individuella bilder

Här kan man följa valparnas utveckling vid olika tidpunkter:

 

födda 6 februari 2011

"Gitte" Merry Cocktails Starlet & "Teo" Merry Cocktails Victory

Här kan man följa valparnas utveckling:

7 veckor

Individuella bilder på Gittes och Teos valpar

 

Födda 9 januari 2011

"Dennis" Winlines Quickstep & "Wanna" Merry Cocktails Rejoice

 

11 november 2011

"Sally" Merry Cocktails Indian Summer & "Teo" Merry Cocktails Victory

Här kan man följa valpen vecka för vecka:

Individuella bilder på Sallys och Teos dotter

 

Jessie (MC Julie) & Paddy (Charbonnel War Paint)

Här kan man följa valpen vecka för vecka:

Individuella bilder på Jessies och Paddys son

 

"Gullie" Merry Cocktails All Round & "Wille" Merry Cocktails One And Only

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Individuella 7-veckorsbilder på Gullies och Willes valpar!

 

Bibbi (Murbräckans Creme De La Creme) och Adam ( Glenbrows Never Say Never At Claramand)

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Individuella 7-veckorsbilder!

 

"Sussie" Merry Cocktails Kind Regard & "Wille" Merry Cocktails One And Only

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Individuella 7-veckorsbilder

 

Winnie (Merry Cocktails Open Mind) & Adam ( Glenbrows Never Say Never At Claramand)

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Individuella 7-veckorsbilder

 

Ebba (Murbräckans Pennylane) & Wille (Merry Cocktails One And Only)

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Bibbi (Murbräckans Creme De La Creme) och Adam ( Glenbrows Never Say Never At Claramand)

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Film: 16 november -09 är Adams och Bibbis valpar 8 veckor

 

 

Jessie (Merry Cocktails Julie) & Johnny (Charbonnel Manacas Design)

2 röda tikar, 2 svarta tikar och en svart hane

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

"Sussie" Merry Cocktails Kind Regard & "Wille" Merry Cocktails One And Only

Två hanar som är black & tan och två tikar som är svarta

Nu vet vi alltså att både Sussie och Wille lämnar tan också:-)

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Sussies och Willes valpar 8 veckor!

Här har vi en 6-veckorsfilm!

Individuella bilder!

Här kan man följa dottern Wilma (MC Chance) när hon flyttat till sin familj!

 

"Winnie" Merry Cocktails Open Mind & "Dante" Merry Cocktails Reward

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Här har vi en 7-veckorsfilm!

Individuella 8-veckorsbilder!

 

"Sally" Merry Cocktails Indian Summer & "Wille" Merry Cocktails One And Only

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Individuella 8-veckorsbilder!

 

Födda 26 februari 2009

"Tuva" Merry Cocktails All I Want & "Angus" QuilMhair Always On My Mind

8-veckorsbilder!

Samma kombination gjordes för ett år sedan - se här!

Här kan man följa valparna vecka för vecka:

Tillbaka